Shopping

Gaat men in Baden-Württemberg de stad in zijn de meeste toeristen en allochtonen verbaasd. Doorgaans is men reeds midden in de stad. Snel wordt duidelijk wat „de stad in gaan“ daadwerkelijk betekend: Shoppen, winkelen en neuzen.

Shopping in het Zuiden

Producten uit Baden-Württemberg komt u over de hele wereld tegen: WMF, Boss, Ritter Sport, Albgold Nudeln, Steiff en vele andere bekende merken worden in het Zuiden bedacht en ontwikkeld. Maak dus tijdens de vakantie gebruik van de mogelijkheden tot een winkeluitje.

Verscheidenheid en bijzondere winkelmogelijkheden komt u in talrijke uitverkopen direct in de fabrieken tegen. Onder meer traditionele klokken uit het Zwarte Woud, teddyberen van Steiff uit Giengen, noedels van Alb-Gold in Trochtelfingen en de heerlijke Rittersport-chocola uit Waldenbuch nodigen uit.

In de „Schmuckwelten“ in Pforzheim worden liefhebbers van sieraden tot een eenmalige enscenering uitgenodigd. Deze winkelwereld is eenmalig in Europa en presenteert sieraden in een veel facetten tonende omgeving. Op meer dan 4.000 qm showoppervlakte verwachten juweliers hun klanten met passie, informatie, entertainment en aanbiedingen.

Outletcity Metzingen

Meer dan 60 internationale merken, attractieve prijzen, vooraanstaande architectuur en een bijzonder shoppingbelevenis: slechts 30 minuten zuidelijk van Stuttgart beleeft u in het zwabische stadje outlet shopping tussen vakwerkhuizen, wijnbergen en bekroonde flagship outlets. In de thuisstad van Hugo Boss vindt u streetwear tot trend-looks, outdoor tot chique, lifestyle accessoires tot lichaamsverzorging, underwear tot sportoutfit met prijzen, blijvend tot 70 % verlaagd tegenover de adviesverkoopprijs.